a blogger

általános jellemzés a bloggerről - rólam - tömören, de nem olyan röviden. 

saját kép
Heló, Cherry vagyok. Legalábbis az interneten ;) 
Ha pár szóval kéne jellemeznem magam, akkor azt mondanám, hogy egy lelkiismeretes, független, szókimondó, segítőkész lány vagyok. Ezen kívül: barátságos, vidám, kedves, néha hisztis, lobbanékony, cserfes, céltudatos, állat- és emberszerető vagyok. Tehetségesnek bizonyulok a rajzban, festésben, imádok alkotni - az mindegy, hogy éppen miről van szó: egy képről, karkötőről, ruháról, nyakláncról vagy éppen egy pizzáról van szó. Számomra a művészet az, ahol kifejezhetem magam. Ha nincs valami amit kreálhatok akkor unatkozok, nem érzem magam annak, ami vagyok. Igazság szerint ez a blog is ezt a célt szolgálja azon kívül, hogy megmutathatom a világnak a divaton keresztül - még ha névtelenül is - hogy milyen vagyok. 
Imádom a szeretteimet, barátaimat, szerelmemet, kedvelem azokat, akik normálisan viszonyulnak hozzám, de nem szeretem, ha valaki ítélkező, lenéző, megvető. Továbbá szeretem a sorozatokat *Gossip Girl*, filmeket, zenét, a benzin, festék és hígító illatát, a fehér színt (telefonban,laptopban), a kutyámat, HUSISTÉSZTÁT (bolognai spagetti). Vannak bizonyos dolgok, amiktől frászt kapok, ilyenek például azok a típusú szemöldökök, amik csak egy ceruzacsíkból állnak, az egyik ujjon megnövesztett köröm, bizonyos színösszeállítások (kék-lila, piros-narancssárga, barna-sárga), leggings olyan pólóval, ami nem takarja a fenekem, trapéz nadrág, térdnadrág, haspóló, 20 centis magassarkú, lányok nyávogása, fiúk rinyálása, mákosguba, tejszínhab, gomba, rizsfelfújt, pókok, giliszták, stb. 
Jelenleg nem sportolok, de 12 évig úsztam, versenyszerűen is, néha most is eljátszok a gondolattal h folytatom, de sajnos nincs rá időm. 
Azt hiszem, egyenlőre elég rólam, ha majd még eszembe jut valami, írok. 
Puszipá (K), Cherry

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése