2013. február 22., péntek

Ingek ~

Sziasztok! Napok óta tervezem ennek a cikknek a megírását, főleg, hogy én személy szerint rá vagyok kattanva az ingekre *-*
Akár farmer, akár sima, kockás, hosszított, testhez tapadó vagy lenge, lehet bármilyen, mindig divatos leszel benne, de persze csak ha megfelelően viseled ;)
Ha mintás, akkor egyszínű nadrággal, ha egyszínű akkor akár mintás nadrággal is, alatta pólóval, vagy begombolva póló nélkül, összekötve, övvel, feltűrt ujjal, nadrágba dugva, sállal - számtalan módja van a viselésének, csak kreatívnak kell lenni. Sokan vannak, akik nem tudják eldönteni, hogyan viseljék, ezért gondoltam mutatok nektek egy kis inspirációt, hogy segíthessek!
Nekem a jelenlegi kedvencem a farmer ing és a kissé millitary stílusú darabok, úgy gondolom, mostanában ezek a legdivatosabb darabok.
Ha laza, kényelmes hatást szeretnél elérni akkor ne tűrd be, hanem hagyd kint az inget szétgombolva, lazán. Ha pont az ellentétét, csinos, visszafogott eredményt szeretnél akkor tűrd be az inged a nadrágba és gombold össze. Akár a nyaka tetejéig vagy lentebb, ez már a saját stílus kérdése. Mindenképpen szűk szárú nadrággal ajánlom, az ing színétől és mintájától függően feketével, fehérrel, sötét/világos kékkel, kekivel, mintással. Kiegészítők szintén rajtad múlnak, a farmer és világos színű ingekhez az arany-fekete kombinációt ajánlom a leginkább, bár ezek szinte mindegyikhez passzolnak. Merj kreatív lenni.
puszi, Cherry

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése