2013. március 24., vasárnap

Köröm-kérdés

Sziasztok! Ma az idei köröm-divatról hozok nektek egy cikket: mit mivel? Természetes vagy műköröm? Nos, idén a természetes lesz a menő, szóval elfelejthetjük a 2 centis, hegyes végű kreálmányokat a hétköznapokban - ha műköröm, akkor is a természetesebb verziója.
Ami mindig divat volt és valószínűleg az is lesz, a francia manikűr. E mellett színek terén a pasztelles árnyalatok kerülnek elő a nude mellett, illetve szépen kezdenek megjelenni a smaragd színű lakkok - nem véletlen, hiszen ez az év színe. A neon színek még nyáron elő jöhetnek, de szerencsére nem tart már sokáig, hogy végleg kimenjenek a divatból. Mivel a metál még mindig itt van, ezért az arany és ezüst díszítés is helyet kap. Ezen kívül úgy gondolom, hogy a vadító piros is maradhat még.
Ami a felületet illeti: fényes vagy matt? Mindkettő! Nagyon divatosak a matt alapú, fényes végű, illetve a matt alapú fényes mintájú körmök. Ezeket ma már könnyebb megcsinálni, hiszen lehet kapni mattító fedőlakkot, amivel bármilyen színből lehet mattot csinálni, nem kell vele a manikűröshöz rohangálni.
Amit el lehet felejteni idén az a kaviár manikűr és a bársony, ezeket szinte lehetetlen hordani. Viszont maradhatnak még a szegecs-mániának köszönhetően a köröm díszítő szegecsek, amik elég mutatósak tudnak lenni - véleményem szerint. Ezen kívül marad az ombre, vagyis a színátmenet - vagy az egy körmön, vagy az egész körmön átfutó változat. 
Újítás talán csak a strasszoknál várható, színben, de a kifutókon mostanában gyakran visszaköszön az ún. körömékszer. Van köztük nagyon szép, de én ezeket csak különleges alkalmakkor ajánlanám, hétköznapra mindenképpen csak az egyszerű dolgokat.
képek: weheartit.com 
puszi, Cherry

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése