2013. március 10., vasárnap

Szoknya divat 2013

Sziasztok! Amint látjátok stílust váltott az oldal - tavasziasra vettem a figurát, hogy legyen egy kis vidám hangulat. Ez az időszak az év reneszánsza, hiszen ilyenkor éled újra minden: a természet és a macik. Tele vagyunk jókedvvel és várakozással. Spring means sunshine!
Na de ideje elkezdeni foglalkozni a 2013-as tavaszi divattal. A cikkben most csak a szoknya divatról fogok írni - még nem késő - , később majd jön a többi ;)
Nem nehéz összegezni, hogy mi lesz a menő idén tavasszal szoknya fronton: Maradnak a tavalyi darabok közül a peplunos és ceruzaszabásúak, ezek mellett helyet kapnak az A vonalú, bokáig érő, illetve az alakkövető csőszoknyák - az utóbbinak megjelennek a nőies mellett a sportos, vagány változatai is.
Anyaghasználat terén nagyon kombinálnak a tervezők, ami első ránézésre talán fura gondolatokat válthat ki az emberből, de aztán elnyerik tetszésünket. Jelen lesznek a bőr, pamut, farmer, és kötött anyagú szoknyák, amiket még most is hordhatsz ebben a taknyos időben, de a csipke se tűnik el teljesen. 
Ami a színeket illeti: elég széles a skála, az élénk, világos színek között ott lesznek a sötét tónusok is.  A csíkok, virágok, retró- és a kelta minták mind megtalálhatóak. Ezen kívül van egy sanda gyanúm, hogy az asszimetrikus darabokról sem kell lemondani.
A Bershka kínálata:
A H&M darabjai:

A must have tavaszi színek: pasztell színek közül a barna, sárga és újnak a lila. A neon színektől (hála istennek) búcsúzni kell, felváltják őket kevésbé rikító árnyalatok. A monaco kék maradhat a nyári-tavaszi időszakra a smaragddal karöltve, de a burgundi valószínűleg megmarad a télnek, az élénkebb piros lesz a menő.
puszi, Cherry

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése